Schelle 126 Bekeken

(0)
Organisatie volgen
Over deze organisatie

Visie

Het OCMW Schelle heeft als opdracht een dienstverlening te verzekeren om elke inwoner in de mogelijkheid te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid.

Het OCMW Schelle garandeert – met eerbiediging van de bestaande regelgeving – sociale rechten voor iedere inwoner.

Deze rechten vormen – via een beleid van kansen en verantwoordelijkheden op maat van de klant – een opstap naar een volwaardige deelname aan het maatschappelijk leven, die zowel voor het individu als voor de samenleving noodzakelijk en zinvol is.

 

Missie

Tot de kernopdrachten van het OCMW behoren :
sociale dienstverlening : informatie verstrekken, financiële hulpverlening, recht op tewerkstelling, woon- en energiebegeleiding, sociale, culturele en sportieve participatie, recht op onderwijs, recht op gezondheidszorg, psycho-sociale hulpverlening.

woonzorg voor senioren : thuiszorg (poetsdienst, gezinszorg en aanvullende thuiszorg, maaltijden aan huis), huisvesting voor senioren aangepast aan hun zorgbehoefte (woningen voor senioren, assistentiewoningen).

Selectieprocedures

Heb je interesse om bij de gemeente Schelle te werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief met vermelding voor welke functies je interesse hebt naar: secretariaat@schelle.be

 

Adres:Fabiolalaan 55
Postcode:2627
Stad:SCHELLE
Telefoon:+3238719830

0 Beoordelingen

Beoordeel deze organisatie (Nog geen beoordelingen)

  Deze organisatie heeft geen beschikbare vacatures

  Organisatie informatie
  • Totaal aantal vacatures 0 Vacatures
  • Adres Schelle
  • E- mail adres info@schelle.be
  • Website www.schelle.be

  Contacteer ons